NokiaGuru

Sziasztok! Különböző külföldi site-ok bejegyzéseit próbálom nektek lefordítani Nokia-val kapcsolatosan és a symbiannal, természetesen kiegészítők, programok, témák stb. is téma lesz. Ha minden igaz még tesztelésekre is lesz lehetőségem és ezt is meg fogom veletek osztani. Addig is jó olvasgatást!

Mozgással írányítható Bounce N-Gage-re...

2009.08.17. 18:56 | Szeretember | Szólj hozzá!

... egy hatalmas hibával? A Bounce Boing Voyage az első mozgásérzékelővel irányítható játék N-Gage  platformra.

Mindössze annyit kell tenned ha ki akarod próbálni, hogy az N-Gage alkalmazásban a “Showroom” fülre mész és kiválasztod az “update now”  pontot, ezután az első elérhető játékként fog megjelenni a listában. A Motion Control támogatása lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a  legszürreálisabb világokon keresztűl kalandozzon Bounce labdájával, ha a  készüléke támogatja ezt a fajta irányítás módot.

Sajnos a symbian-freak.com fórumán felröppent egy hír, hogy van egy  hatalmas BUG (hiba) az alkalmazásban. A jobb és a bal funkció gombok nem  működnek ezért nem lehet bezárni a játékot, csak akkor tudsz kilépni ha újra indítod a készüléket.

A Motion Control jelenleg csak kevés készülékbe van integrálva. Ilyen pl.:  a Nokia N79, n82, n85, n95, N95 8GB, N96 és a Nokia 6210Navigatorba. Roppant érdekes lehetőség, iszonyatosan szórakoztató amikor csak a  készüléket cibáljuk jobbról-ballra és a labdánk követi a mozgást, aki  teheti próbálja ki! A Bounce Boing Voyage játékhoz már készül a update amit természetese ingyen  elérhetővé tesznek a fejlesztők.

A bejegyzés trackback címe:

https://nokiaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr851315875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása