NokiaGuru

Sziasztok! Különböző külföldi site-ok bejegyzéseit próbálom nektek lefordítani Nokia-val kapcsolatosan és a symbiannal, természetesen kiegészítők, programok, témák stb. is téma lesz. Ha minden igaz még tesztelésekre is lesz lehetőségem és ezt is meg fogom veletek osztani. Addig is jó olvasgatást!

A hét témája! (theme)

2009.08.17. 18:08 | Szeretember | Szólj hozzá!

A symbian-freak.com -on, egy új heti “programmal" lepik meg az olvasokat. Ez azok számára lehet érdekes akik nem tudják túl sürün látogatni a fórum azon szekcióját ahol a témákat teszik közre a buzgó kreátorok.

 

  Tehát minden vasárnap az általuk azon a héten legjobbnak tartott témát közzé teszik a főoldalon. Ezt természetesen a hozzáfűzott blablával én is közvetítem felétek, hogy ne maradjatok le semmiről.

 Az eheti legjobb egy “dark style” téma, amely tökéletesen passzol a nagy felbontású 5th Ed. Symbian-al ellátott készülékek kijelzőjére. Azok számára akik szeretik az egyszerű, de modern és elegáns “kinézetet” telefonjukon azoknak igazi csemege lehet ez a darab. 4 különböző színben elérhető: sötét, piros, zöld, és kék alap színnel. Természetesen az sem elhanyagolandó, hogy mind a 4 variáció létezik az eredeti és egy egyedi ikonokkal felvértezve is. Ha tetszik akkor klikk és máris töltheted!

A bejegyzés trackback címe:

https://nokiaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr221315805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása