NokiaGuru

Sziasztok! Különböző külföldi site-ok bejegyzéseit próbálom nektek lefordítani Nokia-val kapcsolatosan és a symbiannal, természetesen kiegészítők, programok, témák stb. is téma lesz. Ha minden igaz még tesztelésekre is lesz lehetőségem és ezt is meg fogom veletek osztani. Addig is jó olvasgatást!

Nokia és Microsoft?

2009.08.17. 19:57 | Szeretember | Szólj hozzá!

A világ legnagyobb szoftver gyártó cége, és az egyik legsikeresebb okostelefon gyártója bejelentették, hogy együtt törnek elôrre a mobil piacon.

A két multi összedobja az legjobb embereit a tervezés, termelés, és marketing terén. A Microsoft Office Mobile is teret kap természetesen a fôként üzleti alkalmazásokkal felvértezett Eseries készülék családban

Néhány fontosabb dolog az együtt mûküdéssel kapcsolatosan amelybôl a felhasználók profitálhatnak:

 

  • Könnyen szerkeszthetô, készíthetô Microsoft Office dokumentumok, melyeket a készülékre optimalizált Microsoft Word, Microsoft PowerPoint, Microsoft Excel és Microsoft OneNote alkalmazásokkal csinálhatunk

  • Enterprise instant messenger segítségével könyedebb, és jobb minôségü prezentáció, konferencia, és interaktív együtt mûködés lehetôsége a Microsoft Office Communicator Mobilon.

  • Mobil hozzáférés az intranet és extranet portálokhoz melyek a Microsoft SharePoint Szerverein elérhetôek.

  • Enterprise eszközkezelés a Microsoft System Center segítségével.

    Nokia Microsoft Partnership from IntoMobile on Vimeo.

     

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nokiaguru.blog.hu/api/trackback/id/tr711316004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása